Sovfisken skulle vaknat från sin hundraåriga sömn idag. Tyvärr spolade jag ner den i toaletten

olga är häääär
 
 

Den lilla lorten i mig

Du vet när livet känns så där enkelt och allt runt omkring dig verkar bestå av mjukt fluff. Och du tar dig ett bett av det mjuka fluffet - men det visar sig vara granitklumpar, så två eller tre av dina tänder går av eller spricker.
Så känns det när man blivit personligt angripen, hånad och hotad av någon man inte kan värja sig mot. 
Hopplösheten väller över en när man ser de kantiga tandstumparna i munnen. Det gör så ohyggligt ont och självförtroendet ligger nere i skorna och krälar och kvider som en liten larv. 
Ikväll är en sån tandsprucken kväll och det går inte över. Imorgon står man inför skamspegeln igen och biter i det ilande sura. 

Olga och blommorna

Jag varnade ju för att detta skulle hända! Det skulle bli vinter och jag skulle leta upp de varmaste, krispigaste blomsterbilderna och leverera en sjuhimmlars blom-bomb. 
Här kommer de. Det var en ljuv augustiafton på Bjäret. Jag, Olga, Dani och Benj spatserade omkring i Torekov, klättrade på hallarna i solnedgången och omkring oss doftade sensommarblomstren.
Nu händer det
 

Snön fastnar inte på marken, men iallafall lite på träden

Tre roliga saker som hänt idag:
 
1 Jag har blivit anställd och skall börja jobba på måndag (på ett hem för utväcklingsstörda)
2 Jag har skypat med Olga som kommer till Malmö den 27 januari!!!
3 Jag och Dani har hittat en ny bostad i sista sekunden (sen att vår hyresvärd som vi skulle hyrt hos från februari kommit med återbud - och vi letat som galningar i 2 veckor.)
Dess utom är All sociologi är klar och ryskan sätter igång igen på onsdag, Sauuu riooligt
 
 
 
 

Hej hopp faderian faderalla rirej

 
Hei it's meee! Och detta är Centis pizzavagn. Först var jag facinerad av den. Wow. En liten pizzavagn utanför en lada mitt på den schweiziska landsbygden, tänkte jag. Dess like har jag aldrig skådat ens i den amerikanska södern! Men så är det där med Centis öppetider. När vi körde förbi Centis första gången sent en mörk kväll, var vagnen upplyst. Där inne stod två hattbeklädda pizza-Centisar. Stanna bilen!! ropade jag. Men det gjorde vi inte, för vi hade så brottom hem till kvällsmaten. (Surkål med rödkål). Igår var vi förbi Centis igen, lagom till lunchtid. Då var det stängt. 
Igår eftermiddags var vi och badade ett par timmar på schinznachs termalbad. Vattnet var strömt, bubblande och ångande. Det var fysisk träning att försöka sitta kvar på sin plats. Jag bar Dani i mina armar genom vattnet och en liten pojke såg extremt impad ut. Efteråt åkte vi till Danis Papapa (morfar). Där var det väldigt mysigt med mistel, sötmust och oliver.
På kvällen åt vi tortillas hos Jones. När vi åkte hem var dimman tät och alla gatlyktorna sken mystiskt.

Hello Alex in Bern

 
Igår var vi i Bern och hälsade på biologistudenten Alex. Vi tog en lång promenad längs Aare och tillbaka igen. Knaprade på rostade kastanjer, fotade plastblommor, tittade in i en drejverkstad och jagade en rödspräcklig katt. Idag ska vi åka och bada. Tjohej

De färska blåbärskransarnas tid

 
 
Det kan väl inte vara förbjudet att sitta och tänka.. ja smålängta lite till midsommar såhär i början av januari?? Jag hoppas inte det, för här kommer en riktigt sentimental bildbomb från en annan årstid, en annan plats ett annat år.
 
 
 
 

Två år idag på dreikönigstag

Idag är det två år sen vi förklarade kärlek för varandra. Det firas med en riktigt chillig dag med chipsbjörnar och krassemackor. Skål för oss! <3
 
(Ovan: Dani tittar på Elin, Elin tittar på Dani, Puss, och Kram)

Hoj hoj 2014

Vad jag ska fortsätta med 2014
Hålla handen
Bada i kallt vatten
Njuta av hovs hallar
Njuta av alper
Njuta med min älskling

RSS 2.0