Julstök

Välkommen till mitt kreativa kaos! Amaryllisarna blommar och det gör bara gott. Julduken är fläckad, chokladtryfflarna gömda, lampan är blå, men det funkar med det röda! Jag räknar matte vid köksbordet i randigt nattlinne. Somnar inte så lätt om kvällen. Har lite halsbränna och ont i svanskotan. Behöver en extra filt att sitta på. Tre månader kvar nu. Men först är det jul igen..
 
 
 
Igår var barnet stilla hela dagen, men efter en tur till sjukhuset visade sig allt vara bra. Jag är van vid att den skuttar och dansar dygnet runt. Om den är stilla till och med på en julkonsert till Cannings orgeldån och Dotter Sion, då kan man börja undra.

Ljuv doft

Det har börjat dofta så där ljuvligt som hemma hos mormor kring advent hos oss. Det är de lila hyacinterna - lila hyacint med svag doft - som gör det. Tillsammans med Robins kaffekokare och en tinad lussebulle rån frysen är doften fulländad. Life goal. Att dett luktar lika gott som hos mormor i ens lilla julprydda kök. Life goals. 
 
 
Lite julstämning med Linnea, Robin, Dagny och Nancy. Olika tidpunkter. Samma röda stolar och schackrutiga golv. Första adventsljuset. Jordens godaste doft. Lila hyacinter med svag doft. Nu ska jag äta nykokt potatis. Till och med kok potatis gör sig fint med lila hyacint. 

RSS 2.0