Пятница

Dagen började med underbart väder. Den blå himlen gnistrade i bagrunden till de fladdrande solgula löven. Man blev nästan lycklig!
På eftermiddagen fick jag följa med Minka till hans dj-lektion. Det var bästa utsikten därifrån.
Nu skall jag skynda mig till tåget till Moder Rysslands huvudstad. Hej!
 
Klättrade ut genom fönstret för att få de sista bilderna. Kanske inte värt.. Men kul!

Четверг

Jag väntade, väntade, väntade. Sen agerade jag fotomodell, blev beordrad att halsa tomatjuce för konstens skull och fick sen följa med till Maxi Mishins fotolektion, där denne lille runde gubbe kritiserade elevernas porträt.
När kvällen var mogen gav jag mig av till Olgas lilla lägenhet i södra utkanten av stan. Det är en lägenhet som hon ska hyra i 2 månader med Jan Philipp.

Det är nästan kusligt att komma in i en sån lite standardsovjetlägenhet och inse att man varit i en exakt likadan. I en helt annan stadsdel i samma stad. De kom i en form. Köket och köksbordet, hallen... allt är samma.

Hos portvakten (!) fanns en extremt kelig katt.
 
 
EXTREMT kelig

Среда

Hello! Welcome to en fotopromenad med en Seva och snackelisnack med Niko. Btw, det är något surrealistiskt med män i uniform. De finns överrallt här. Ser ungefär 80-150 om dagen. Ofta kommer de gående i stora kompani, med unga pojkar klädda i militärgrönt eller sjömanskostym med blåvit kvadratkrage och vita hattar. Surrealistiskt. Måste fotas nån gång..
Denna dagen hämtade jag min kappa från skräddaren. Det kostade 400 rubel att laga ett hål i armen, en söndertrasad ficka och en till hål framme i knäppningen. 400 rubel är 53 kronor. Sömnaden gick på en dag. Nu ser kappan som ny ut. Jag förstår inte hur hon lagade fickan?! Hålet på framsidan hade hon inget garn att laga med, så hon hade klippt av märket i nacken som det står Nygårdsanna på och sytt fast över hålet. Det ser nästan ut som den ska vara där! Klippskt!
 
Så ska man forma ögonbrynen på bild
Niko hjärtekrossaren
 

Вторник

Sammanfattning: Jag gillar Olga, jag gillar Olga, jag gillar fisk, jag gillar fisk, jag gillar fisk. Neva. Minka i en musikstudio. Savvas sällskap hem.
 

Seva fotar porträt

Idag ska Seva till Maxi Mishin. En fotograf som håller asdyra kurser, men tydligen ska det vara värt pengarna, för gubben anses vara ett geni. Till detta kurstillfälle ska Seva ta med 100 bilder av en kär person. Jag var den enda som var hemma! Så jag hamnade på bild.

Ovan är Maxi Mishins favorit
 

Понедельник

Hunden heter Jessika
 
 
У Ермолаевых с Ольгой

Я вернулась!

Det har bara gått 3 dagar av denna rysslandsvistelse men jag har redan så många fina bilder. Jag vet knappt något som blir så vackert på min censor som Ryssland.
 
Här kommer den första dagen. Jag blev hämtad på flygplatsen av en soldat på permision klädd som detektiv. Det var kul. Efter obligatoriska ankomstpannkakor, gick vi hela vägen till Seva ö där vi skiljdes åt. Hos Seva blev jag som vanligt väl mottagen. Vi drack massa te och åt potatis och smörgåsar med Sevas mamma Jara och hennes kompis. 
 
 

Det blåser på månen

 
Här är bildbevis på att jag var med i Belgien med min kör. Jag har uppehåll nu. Men det är fortfarande min kör. I natt drömde jag dock att det var någon som fick mig utkickad. Jag hade råkat göra något dumt och det visade sig att den jag hade förnärmat hade ett särskilt ämbete och kunde kicka mig hur lätt som helst, bara så där. Tur att det bara var en dröm.. Jag blev jätteledsen

RSS 2.0