Fabriken

Det här har varit en hyvers vecka trots alla prov. Men mys, spex och vårväder. I tisdags såg jag och Hulge Stockens marsspex Fabriken. Det var vääääldigt bra!

Was tragen Sie heute?


Vad händer?

Vad händer egentligen medans bloggen står still som en halt snigel? Sista inlägget var typ ett argt wanabekrönika om sossarna och för det belönades jag med dålig karma --> ingen skrivlust i flera veckor. Just i denna sekund känns det som att det blir ändring, men vem vet?? Kankse jag råkar skriva ett inlägg om vapen i saudiarabien eller kony (saker som retar upp och förvirrar mig just nu..) och får ännu sämre karma. Äh! Jag vet inte ens om jag tror på karma!

Vad jag ägnat mig åt på sista tiden:
Musikalrep, Musikalsmink, Korsettknytning, Hårflätning, Föreställingar, Valaffischer, Biologigrej-skriving

Inte så värst mycket, jag vet. Skulle kunna sammanfattas som musikal och biologigrej. Slut på listan.
Småsaker jag också gjort:

Varit död som en påkörd halt snigel och varit borta från skolan i dagara 3, missat ett besök på moskén och en labb. Varit melankolisk för det.. Jag har tänkt på att det är påsklov om en månad vilket är spannend. Har haft panik för allt i skolan som nu måste avverkas de kommande månaderna,  t.ex. det kära lilla projektarbetet, ett hemskt kemiprov osv. Försöker mitt i allt elände samordna med en IB-elev som skall hjälpa mig med det kyrylliska alfabetet - inte det lättaste!


Saker som ligger där och skrattar elakt (eller glatt):
Projektarbetet, Tusen brev som skall skrivas snarast, Kemiprov, Religiosprov, Tyskauppsats, Extrajobb, Jobbprovdag i en buss, Påsklov och Schweizbesök från Fischbach, Bilologiprov, 5 kemilabbar, Schweizbesök från Wohlen (10 dar hos Juni den kämpen), Schweizbesök från Winterthur (6 dar hos mig..), London, Alla andra prov som lurar, Sy min egen studentklänning (skulle inte tro det), Studenten
....
Döden? ÄH! Nej sommarjobb

RSS 2.0