Tack för din kärlek

 
Livet skall göra mig mjuk.
Lita på att den kärlek som strömmar
mot mig från dig känns mitt i det
mjuka,
öppna,
pulserande.
Därifrån blir jag modigare och starkare.
Inte utifrån.
Inte som en rustning,
nej nej,
ingen ska få lura mig att bli hård.
Nej.
Jag knäpper upp skjortan en knapp till,
blottar min mjuka framsida och säger;
"du som slår;
slå dig trött,
slå dig till tårar,
må du sen få landa i någons tröstande famn.
 
 
 
 
Stina Wollters ord

CINQUE TERRE

Halloooooo! Long time no see! Varför? Jag har haft för kul! Och avskräckande många bilder att bläddra bland på kameran. Vad skall man visa liksom? 6 dagar i Italien, 2 kuster och 8 städer, tolvhundra bilder, hälften på hus och växter.
Då jag styrde bilen från Reggio Emilio till Italiens östkust tänkte jag: "När jag kommer hem ska jag göra en karta där jag visar på bloggen exaaaakt vilka vägar vi åkte och skriva lite om varje stad!! Yay!" 
Men sen sitter en plötsligt där 3 veckor senare med matteuppgifter upp till halsen och med en mormor som bara längtar efter nästa blogg som aldrig kommer och tänker: "Nej. Ingen karta, ingen reseskildring. Kanske en bild på en druva. Sen är det nog."
 
Så här kommer den. Kvällen då vi såg de vackraste vindruvorna. Solen hade plötsligt slitit sig fram ur den där blekvita himlen som förvandlades till bärnstensljus. Jag och Dani hade badat på Cinque Terres sandigaste badort och sedan tagit oss till det finaste vykortet i tidningskiosken: Manarola. Med en bit pizza ala pesto i handen vandrade vi upp på en kulle med utsikt över hela härligheten. Dani blev beroende av de söta druvorna och jag zoomade in på citronträden. 
 
Follow me to Manarola!
Meet Madonna
Nåt blått
Vadå stöld?!
 

RSS 2.0