Det som är vackert

Vattnet vid Bjäred, Blommor på Ön, Augustiafton i Malmö, Blåbärsris i maj och Mormor
 
 

Hej

Hej jag har en hemtenta som jag bara vill dö på. Jag kan inte klämma ut den. Det är som att vara havande med ett barn i tionde månaden och veta att snart måste man göra det, men man vill inte ta itu med det. 
 
Så i mitt inre befinner jag mig någon helt annan stans. I det förgånga och i framtiden. Här här och här
 
Schweiz två somrar sen
 
 

Sandra-lab

I helgen är Sandra här hos oss och i kväll har lägenheten förvandlats till ett laboratorium där vi sitter och experimenterar med ps. På bilderna ovan är Sandra på vårpromenad 2011, jag och Dani på ribban igår och Sandra och Dani i lövliga oktober-uppsala. Idag missade vi bussen till bjäred, men istället stack vi hem och lagade spagetti med svampstuvning. Dessutom lyste solen och himlen var ljusblå hela dagen.
 
 
 

Taxfest

Jag sa ju att vi (jag) varit helberoende av satsumas va?  Men nu säljs de inte mer i affären, och tur är väl det för det har börjat värka i nästan alla tänder och det blev lite gul-skräpigt överallt.
 
I söndags var Frida i Malmö och hängde mig på en hundutställning. Vi fotade loss på de skönaste exemplaren. 
En golden som såg snäll och mild ut
En liten silkestax som gärna blev klappad av frivillig
En långhårig shih tzu som trivdes mycket bra med att bli borstad
West highland terrier.. vitkalkad och klar
På kvällen sjöng Danis kör Brahms reqviem i Lund
 
Typ så var det

Hej Helgis vän!

Min islandsimmigrerade vän Helgi passade på att klistra in min bloggadress i sin senaste blogg. Och jag misstänker att det är därför som jag har 7 unika views innan kl 9 på morgonen! (Om det inte är min lilla mormor som stigit upp mycket tidigt och tittat på min blogg från 7 olika datorer förstås). 
 
Helgis vän som hänger på Helgis blogg lär vara en smula intresserad av Island, så jag funderade på att smälla inlägget med Dyrhólaey, solnedgång och lunnefåglar nu. Fast Helgis vän tror jag kan vara ännu mer intresserad av.... HELGI! 
Så jag passar på att visa två sommaraftnar i skåne. Båda utspelar tätt inpå varandra i juli. I Stora Hult och på Ön. Google-eartha dom sen, och häng med!
 
Tiitta! Här löper Helgi över Stora Hults strand ner mot badet
Humöret var mycket gott och utsikten skön
Jaha och det här är jag, Elin, 21. Marxist, feminist och blivande ...violinist? Närå. Men jag vill lära mig spela fiol och dreja
Cornelia och Björn var också där
Taadaaa! Från vänster: Cornelia, Elin och Helgi
 
I Malmö finns det både kalkbrott och ö
På ön fiskar dom om kvällen
 
 

RSS 2.0