Ulitsa Markina

Heeej. Jag är i Sankt Petersburg tillbaka på Ulitsa Markina hos Seva. Här har oron stillats en aning. Fick sova i en nybäddad säng till klockan tre på eftermiddagen. Vaknade helt nöjd och utvilad.

 

Delade kupé på nattåget med två karlar med tatueringar och stinkande fötter. Snarkningarna och en lukt av bränd plats som plötsligt kom från ventilationen väckte mig 04:20. Utanför fönstret är var allt ljust och grönt. Det nordiska, minde utslagna, närmre Östersjön och den stigande solen väckte en lycka inombords. Snart får du komma hem sa lyckan. 

 

Hos Seva finns en hemkänsla som ger ro. Ro ro ro ro ro. Det är så skönt att känna lite ro. Kring bordet sitter nu Savva, Seva, Sevas mamma som fyller på tekopparna. Två fotografer och en bildkonstnär. En Holländsk utbytesstudent, en tant som citerar Pushkin (det är hans födelsedag idag). Jag i gungstolen och katten Masja på trätronen.

 

Bilderna är från 4-5-tiden i eftermiddags med Seva och Savva. Innan vi gett oss av för att kolla på Sevas fotoutställning.

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0