Skumt sa räven

Hej Mormor! Förlåt för det här avbrottet i följetången om Schweiz men jag måste berätta nåt hemskt. New York Times har en lista på de 50 bästa videosarna på youtube. Jag började kolla på dem, en efter en, och märkte snart av en gemensam nämnare. I varje video är det ju något kul eller intressant som händer.. Någon dansar roligt, sjunger, eller håller monolog.
Kan du gissa mormor, hur många av dessa 50 videos som har en tjej som huvudroll? Du gissar på 14? Fel. 5 stycken. På 10 spektakulära killar finns det bara en tjej som håller samma mått. :''O
 
Nu undrar du kanske som jag ifall kvinnor kanske genetiskt sett är tråkigare, ointressantare och mindre påhittiga än män. Eller är det något annat? Vaad?
Och de 5 "kvinnovideorna".. hur superba måste de vara de för att komma upp i samma nivå som de 45 "Mansviseosarna"?  Exempel på ♀videor är: En kvinna ramlar när hon trampar vindruvor. En halvnaken kvinna som sjunger om sexitime med Obama. Och den här:
 
 
Här är det uppenbarligen inte en brud som försöker få folk att skratta eller häpnas. Utan en som blir gjort till åtlöje. 
Är lite besviken. Men puss och kram ändå. Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0