Klappning

Dagens aktivitet blev att kolla på bilder hos morfar hela kvällen. Hittade riktigt bra grejer och den exalteringen tog bort en del av det där tunga.
 
Här är mormor. (Bild 1 Tredje från vänster)
 
Imorn ska jag åka till Prag och det känns som ett berg som ska bestigas. Hela resan är som ett berg. Drömcenariet är att allt bara blir lätt. Vips!
 
 
 
 
 
 
 
 

Stubberup Kirke

 
Att vara aska i urna och så vidare

Fyns Hoved

30 juni
 
"
Rosen sænker sit hoved tungt af dug og duft, 
og pinjerne svaje så tyst og mat i lumre luft. 
Kilderne vælte det tunge sølv i døsig ro, 
minareterne pege mod himlen op i tyrketro, 
og halvmånen driver så jævnt afsted over det jævne blå 
og den kysser rosers og liljers flok, alle de blomster små 
i seraillets have, i seraillets have.
"
 
 
 

Navion Oceania

28 juni
 
Fick plötsligt chansen att hälsa på Robins båt. Det hade blivit propellerfel och oljetankbåten fick ankra på ett varv utanför Odense. Jag hade långhelg och åkte ner själv med bilen över två broar. Det var riktigt kul att få se båtens in och utsida.
 
De här bilderna är från bryggan där båten styrs. Robin är styrman och jobbar två skift om dygnet. Det var så trevligt på båten att det drog ut på tiden och jag fick tillslut till och med prova den omtalade lördagsbiffen och pannkakorna!
 
På båten jobbar mest filippinare och norrmän men också några polacker och svenskar. I byssan (köket) jobbar bara fillipinare och det är massa goda rätter till måltiderna (plus obligatorisk full riskokare). På fredagen fanns min favoritmat, stekt zukini. Hur tur?
 
 

RSS 2.0