Det finns bus i den här ungen

 
Hotell Jämteborg, Östersund, 9 juni

Forsaleden

<3
 Att bada i Forsaåns strömmande vatten var 10 av 10! Så klart och uppfriskande kallt vatten. Påminde mig om att bada i Verzascatal i Schweiz.
 
Forsaleden, 8 juni

Vi sitter på ett berg

Till min stora lycka visade det sig vara fullt möjligt att vandra i fjällen med en liten. Astor sov på Robins rygg i den nyinförskaffade bärselen i princip hela vägen upp. Jag bar ryggsäck med lite fika och ombyte. Uppvägen tog ca 2,5 timme för oss och nervägen 1,5 timme. Lagom tur för en liten familj!
 
Vi parkerade i en liten stugby och knatade upp på fjället. 
 Äntligen uppe på toppen!
Astor kände sig inte redo att lämna toppen.. men det blåste kallt där uppe och var dags att gå.
Astor plockade två stenar på toppen som han sedan bar med sig på vägen ner, en sten hårt knuten i varje hand. När det var en liten bit kvar tröttnade han på den ena stenen och lät den falla, men en sten fick följa med hela vägen. 
 Fjällhalsen, Bydalen, Jämtland, 7 juni
 
 

Kimono

 
Vad är gulligare är en 1-åring i kimono, sommarlovets första dag?
 
Nä jag ska inte lotsas som att allt bara är perfekt och gulligull. Vi är sjuka. Astor har haft grönt snor och hosta i snart en vecka. Jag blev smittad. Som tur var hann jag skriva terminens sista tenta. Jag har klarat allt hittills men denna tentan var riktigt svår.. Så nu får vi se om 3 veckor ifall att jag blev godkänd och om sommarlovet fåt räcka ända till slutet av augusti eller förkortas på grund av omtenta? Hoppas få snabbt svar på coronatestet så att vi kan åka till Östersund på minisemester som planerat.
 
Det är härligt och ljuvt där ute i försommaren. Idag hämtade vi hem alla Astors saker från förskolan: Kudde, filt, extrakläder, blöjor och mullvaden Mullfred som sovit med honom varje vila. Till augusti blir det en ny förskola som namngiven efter en svensk 1400-tals kung. Det blir nog bra

RSS 2.0