Lilla Zoja

Efter tusentals böner, en lång väntan och mycket strävan kom Zoja Olivera. 
 
 
 
 
 
Zoja som betyder Liv på gammalgrekiska.

Barbro

Just som jag längtade efter en äldre person i mitt liv dök Barbro upp på en pelargonmarknad, och jag fick komma hem till hemme och kolla på hennes pelargoner. 
 
Åkte hem med en Maxime Kovalevsky och en liten kvist av avbruten Finnberget.. hoppas att den tar sig. Nu har jag 20 sorter jämnt här hemma

En härlig dag på Marö

 
 
Träffade Juni, Anton, Torsten, Anna,  Maria, Primo, Albert och Stefan på Marö <3 Astors och Robins första besök. 
 
22 juli 2021

Lännakatten

 
Åkte historisk järnväg med två tågnördar. Minst en av dem satt och tuffade hela resan. 
 
Söndagen 18 juli

Hos Michal 2018

Tre år sen!? Huva, tiden flööödar, forsar som vatten i bäcken. De här bilderna har legat på min homescreen eller vad det heter, sorterade i en liten mapp inför att läggas upp i en blogg. Sommaren 2018 var sommaren efter den där terminen i Moskva, kronjuvelen i min sedan länge bortglömda utbildning som hade något att göra med.. Ryssland?
 
Hur som haver, in Moskva tväffade jag två viktiga personer, Mima och Michal, båda kommer (oberoenda av varandra) från det vackra centraleuropeiska landet Slovakien. Så sommaren 2018 for jag till Slovakien. (Jag hoppas och tror att det ska finnas lite bilder från min tur till Mima i arkivet.) Men Michal fastnade som sagt på min homescreen i tre år. Nu blir det ändring på detta.
 
Snälla Michal om du ser detta, maila mig namnen på de olika orterna som vi var i. Mitt minne sviker mig. 
 
 

Mmm är svag för svarta hus med vita knutar, berg och köttgryta

RSS 2.0